Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες
από #MadeWithAB

1'- 30'
0/5
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 5 g ελαιόλαδο
- 5 g μουστάρδα πικάντικη
- 30 g κατίκι Δομοκού ή τσαλαφούτι
- 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
- 1 φύλλα φρέσκιας ρίγανης (ή ξερά φύλλα κόλιανδρου, τριμμένα – τα βρίσκουμε στο τμήμα μπαχαρικών-μυρωδικών στα ΑΒ)
- 3 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, πολύ λεπτές (τις προτιμάμε από 1 λεπτή)
- 3 κιλό πλυμένα φύλλα γαλλικής σαλάτας (ή άλλο μαρούλι της αρεσκείας μας, π.χ. σγουρή λόλα)
- 5 g ελαιόλαδο
- 5 g μουστάρδα πικάντικη
- 30 g κατίκι Δομοκού ή τσαλαφούτι
- 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
- 1 φύλλα φρέσκιας ρίγανης (ή ξερά φύλλα κόλιανδρου, τριμμένα – τα βρίσκουμε στο τμήμα μπαχαρικών-μυρωδικών στα ΑΒ)
- 3 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, πολύ λεπτές (τις προτιμάμε από 1 λεπτή)
- 3 κιλό πλυμένα φύλλα γαλλικής σαλάτας (ή άλλο μαρούλι της αρεσκείας μας, π.χ. σγουρή λόλα)