Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες
Ab logo
  • Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες

Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες

από #MadeWithAB

Χρόνος

1'- 30'

Αξιολόγηση

Καμία
Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • 5 g ελαιόλαδο
  • 5 g μουστάρδα πικάντικη
  • 30 g κατίκι Δομοκού ή τσαλαφούτι
  • 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
  • 1 φύλλα φρέσκιας ρίγανης (ή ξερά φύλλα κόλιανδρου, τριμμένα – τα βρίσκουμε στο τμήμα μπαχαρικών-μυρωδικών στα ΑΒ)
  • 3 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας, πολύ λεπτές (τις προτιμάμε από 1 λεπτή)
  • 3 κιλό πλυμένα φύλλα γαλλικής σαλάτας (ή άλλο μαρούλι της αρεσκείας μας, π.χ. σγουρή λόλα)

Ας μαγειρέψουμε

• Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το μυρωδικό. • Αλείφουμε με το κατίκι τη μία πλευρά της μιας φέτας ψωμιού και από πάνω στρώνουμε τις φέτες γαλοπούλας και τα φύλλα μαρουλιού. Αλείφουμε την άλλη φέτα ψωμιού με το μείγμα μουστάρδας και σκεπάζουμε την άλλη φέτα. • Πιέζουμε ελαφρώς το τοστ, το κόβουμε διαγωνίως και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
  • Τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα, κατίκι και πρασινάδες