Ab logo
  • Τραχανότο με καβουρμά

Τραχανότο με καβουρμά

από AB FOODSTORIES
Τραχανότο με καβουρμά
Μέτρια
31'- 60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 70 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καβουρδισμένα ελαφρά και ψιλοκομμένα
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 400 γρ. καβουρμά
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 500 γρ. τραχανά γλυκό σταρένιο Λήμνου, ΑΒ κοντά στην ελληνική γη
  • 10 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο + έξτρα 50 γρ. για το σοτάρισμα
  • 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
  • 70 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καβουρδισμένα ελαφρά και ψιλοκομμένα
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 400 γρ. καβουρμά
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 500 γρ. τραχανά γλυκό σταρένιο Λήμνου, ΑΒ κοντά στην ελληνική γη
  • 10 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο + έξτρα 50 γρ. για το σοτάρισμα
  • 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου