facebook-pixel
AB eshopΠρωινό - snacking & ροφήματαΚαφέςΕλληνικόςΚαφές Ελληνικός Μονοποικιλιακός 143g
Here is Product Details Sticky Short Info
  • ΛΟΥΜΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
  • ΛΟΥΜΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
  • ΛΟΥΜΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
  • ΛΟΥΜΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ | ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ | Καφές Ελληνικός Μονοποικιλιακός 143g

Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο καφές Yellow Bourbon της ποικιλίας Arabica καλλιεργείται σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων και έχει πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση. Γι’ αυτό κι εμείς τον επιλέξαμε, για να δημιουργήσουμε τον καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ μονοποικιλιακός 100% Arabica!

Το μικροκλίμα της περιοχής που καλλιεργείται, δίνει ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά σε κάθε καρπό καφέ, τα οποία αναδεικνύονται και από τη φυσική επεξεργασία «honey process» κατά την οποία αφαιρείται η φλούδα από τον καρπό του καφέ και ο κόκκος στεγνώνει κάτω από τον ζεστό τροπικό ήλιο αποκτώντας ένα χαρακτηριστικό γευστικό προφίλ. Ο καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ μονοποικιλιακός 100% Arabica συνδυάζει τη φροντίδα της φύσης αλλά και τη μοναδική γευστική ταυτότητα της φάρμας που καλλιεργείται για να δημιουργήσει νέους γευστικούς δρόμους στον ελληνικό καφέ!

Τρόπος παρασκευής του τέλειου ελληνικού καφέ:

1. Προσθέτουμε σε ένα καθαρό και στεγνό μπρίκι με στενό λαιμό 70ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου.
2. Ανάβουμε το γκαζάκι σε χαμηλή φωτιά και τοποθετούμε το μπρίκι
3. Προσθέτουμε 7γρ. Καφέ και περίπου 4γρ. ζάχαρης για έναν μέτριο ελληνικό. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουταλάκι, για να ομογενοποίησουμε πλήρως τα υλικά.
4. Περιμένουμε να αρχίσει να φουσκώνει.
5. Σερβίρουμε αργά στο κλασσικό φλιτζάνι του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος. 

Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:

Πληροφορίες προϊόντος

Συστατικά
Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.
Συστατικά
Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Τρόπος παρασκευής του τέλειου ελληνικού καφέ: 1. Προσθέτουμε σε ένα καθαρό και στεγνό μπρίκι με στενό λαιμό 70ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου. 2. Ανάβουμε το γκαζάκι σε χαμηλή φωτιά και τοποθετούμε το μπρίκι 3. Προσθέτουμε 7γρ. Καφέ και περίπου 4γρ. ζάχαρης για έναν μέτριο ελληνικό. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουταλάκι, για να ομογενοποίησουμε πλήρως τα υλικά. 4. Περιμένουμε να αρχίσει να φουσκώνει. 5. Σερβίρουμε αργά στο κλασσικό φλιτζάνι του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Τρόπος παρασκευής του τέλειου ελληνικού καφέ: 1. Προσθέτουμε σε ένα καθαρό και στεγνό μπρίκι με στενό λαιμό 70ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου. 2. Ανάβουμε το γκαζάκι σε χαμηλή φωτιά και τοποθετούμε το μπρίκι 3. Προσθέτουμε 7γρ. Καφέ και περίπου 4γρ. ζάχαρης για έναν μέτριο ελληνικό. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουταλάκι, για να ομογενοποίησουμε πλήρως τα υλικά. 4. Περιμένουμε να αρχίσει να φουσκώνει. 5. Σερβίρουμε αργά στο κλασσικό φλιτζάνι του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Πληροφορίες προμηθευτή
Παράγεται και διανέμεται από την Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125, Αθήνα
Πληροφορίες προμηθευτή
Παράγεται και διανέμεται από την Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125, Αθήνα
Μερίδες ανά συσκευασία
143g
Μερίδες ανά συσκευασία
143g

Αναγνωριστικό: 3051113