• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών AB Click2Shop app δεν θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα 26/08/2019 στις 22:00 έως την Τρίτη 27/08/2019 στις 7:00.  

ΣΚΕΑΥΑΣΜΑ ΑΥΓΩΝ ΨΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ 150 GR

-

150 γρ - 27,33 Ε/ κιλ
€4,10
Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή

Σκεύασμα από διατηρημένα αυγά ψαριών.

Συστατικά

Καπνιστά και επεξεργασμένα με ζάχαρη αυγά ψαριών και βακαλάου (48%), γογγυλέλαιο, ζάχαρη, νερό, ξύδι, σταθεροποιητές: Ε415, Ε401. συντηρητικο: Ε211, χρωστικές: Ε120, Ε160ε

Αλλεργιογόνα

Περιέχει:  Ψάρι

Συνθήκες διατήρησης η χρήσης

Διατηρείται στο ψυγείο.

Μερίδες ανά συσκευασία

Πληροφορίες προμηθευτή

Γ.& Ι. Πασσαλής Α.Ε.Β.Ε., Γλαύκου 21, Π. Φάληρο. Τηλ: 210-9429162.

Διατροφική αξία

Ανά Ανά 100γρ
Ενέργεια kj 1845kj
Ενέργεια kcal 450kcal
Συνολικά λιπαρά 42g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά  
Υδατάνθρακες 9g
Σάκχαρα  
Πρωτεΐνες 8g
Αλάτι  
Εδώδιμες ίνες  

Αναγνωριστικό:1620092

** ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Αν και η ΑΒ Βασιλόπουλος προσπαθεί, όποτε αυτό είναι δυνατόν, να λαμβάνει αξιόπιστα στοιχεία από τους προμηθευτές και να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες στους ιστότοπούς της, η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή την ορθότητά τους. Ενδέχεται να προκύπτουν ορισμένες διαφορές μεταξύ των στοιχείων που αναφέρονται στον ιστότοπο και των στοιχείων που αναφέρονται σε ετικέτες προϊόντων, για τεχνικούς λόγους που είναι σύμφυτοι με την ανανέωση των αποθεμάτων. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στον ιστότοπο δεν αντικαθιστούν τα στοιχεία στις ετικέτες των προϊόντων. Σε περίπτωση ασυμφωνίας, υπερισχύουν οι πληροφορίες στις ετικέτες των προϊόντων. οι καταναλωτές πρέπει να ελέγχουν, πριν από την αγορά και τουλάχιστον πριν από την κατανάλωση του προϊόντος, τα στοιχεία που αναγράφονται στις ετικέτες του (συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων). Ο καταναλωτής παραιτείται ρητά από κάθε δικαίωμα προσφυγής εναντίον της ΑΒ Βασιλόπουλος σε περίπτωση ασυμφωνίας.

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα