Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180oC. Αλείφετε το αρνάκι με το ελαιόλαδο και το πασπαλίζετε με το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Το βάζετε στη γάστρα και ρίχνετε το κρασί. Ψήνετε για 2 ώρες σε κλειστή γάστρα και για άλλα 30 λεπτά σε ξεσκέπαστη αλείφοντάς το που και που με τα υγρά του. Βάζετε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και 100ml κρύο νερό και όταν πάρουν βράση χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Βάζετε στην κατσαρόλα το τζίντζερ, την κανέλα και το ξύσμα από τα 2 πορτοκάλια. Καθαρίζετε τα άλλα 2 πορτοκάλια από τη φλούδα και τα λευκά μέρη και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα σε φέτες. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20-30 λεπτά ανακατεύοντας κάπου- κάπου. Προσθέτετε τα βύσσινα και δυναμώνετε τη φωτιά για 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η κομπόστα. Αφήστε την κομπόστα να κρυώσει λίγο και αφαιρέστε την κανέλα και το τζίντζερ. Κόβετε το αρνάκι σε φέτες και το σερβίρετε με την κομπόστα βύσσινο.