facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνBuddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας
Ab logo
  • Buddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας
Buddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας

Buddha bowl με φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά και ντρέσινγκ μουστάρδας

από AB Food Stories
Μέτρια
>60'
5/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

1 μερίδα
  • 1 γλυκοπατάτα
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
  • 1 φλ. φαγόπυρο
  • 1 φλ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς
  • 1 φλ. ρόκα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κόκκους
  • 1 γλυκοπατάτα
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
  • 1 φλ. φαγόπυρο
  • 1 φλ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς
  • 1 φλ. ρόκα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κόκκους

Ας μαγειρέψουμε

Βράζουμε το φαγόπυρο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνουμε να κρυώσει. Ψήνουμε τη γλυκοπατάτα όπως είναι ολόκληρη στο γκριλ μέχρι να μαλακώσει, την ξεφλουδίζουμε και την κόβουμε σε κύβους. Βράζουμε τα μουλιασμένα ρεβίθια με τον κουρκουμά και αλάτι, μέχρι να γίνουν αλλά να μη λιώσουν, και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ το φαγόπυρο, δίπλα του τη γλυκοπατάτα, τα ρεβίθια και στο κέντρο τη ρόκα. Αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ το λάδι με το ξίδι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε το φαγητό.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Άλλη
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο