facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνBuddha bowl με κινόα, αβοκάντο, σπαράγγια, φράουλες, κολοκυθόσπορους, λάιμ
Ab logo
  • Buddha bowl με κινόα, αβοκάντο, σπαράγγια, φράουλες, κολοκυθόσπορους, λάιμ
Buddha bowl με κινόα, αβοκάντο, σπαράγγια, φράουλες, κολοκυθόσπορους, λάιμ

Buddha bowl με κινόα, αβοκάντο, σπαράγγια, φράουλες, κολοκυθόσπορους, λάιμ

από AB Food Stories
Μέτρια
1'- 30'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

1 μερίδα
  • 1 φλ. κινόα
  • 1 αβοκάντο
  • 5 φράουλες
  • 4 σπαράγγια
  • 1 λάιμ
  • 1 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορος
  • αλάτι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 1 φλ. κινόα
  • 1 αβοκάντο
  • 5 φράουλες
  • 4 σπαράγγια
  • 1 λάιμ
  • 1 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορος
  • αλάτι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Ετοιμάζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνουμε να κρυώσει και με ένα πιρούνι την ανακατεύουμε να αφρατέψει. Κόβουμε το αβοκάντο σε λωρίδες και το περιχύνουμε με τον μισό χυμό από το λάιμ. Βράζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά, να παραμείνουν τραγανά. Σε ένα μπολ βάζουμε την κινόα και στρώνουμε από πάνω το αβοκάντο και δίπλα τα σπαράγγια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι και τον υπόλοιπο χυμό λάιμ. Σκορπίζουμε τις φράουλες, πασπαλίζουμε με τον κολοκυθόσπορο και σερβίρουμε.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Άλλη
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο