CARBONARA ΜΕ LINGUINE ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Αξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες
- 160 g Barilla Linguine
- 70 g κολοκυθάκια
- 3 Κρόκοι Αβγού
- 60 g Τυρί Pecorino
- 40 g Γάλα
- 20 ml Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
Ας μαγειρέψουμε
Αναμειγνύουμε τους κρόκους αβγού με το αλάτι, το 1/3 του Pecorino και το γάλα. Τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο αφού τα έχουμε πρώτα κόψει. Παράλληλα μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε τους κρόκους αβγού και 2 κουταλιές της σούπας, από το νερό των ζυμαρικών. Τα ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το Pecorino, τη μέντα και τα ανακατεύουμε. Τα σερβίρουμε με πιπέρι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο