Ας μαγειρέψουμε
Για την κρέμα: 1. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και τη βανιλλίνη για 3’. 2. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τον καφέ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2’. 3. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο, μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε. Για τη βάση: 4. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τον καφέ, το γάλα και το λικέρ. 5. Βουτάμε τα μισά σαβαγιάρ για ελάχιστα δευτερόλεπτα και κάνουμε μια στρώση σε ένα μέτριο ταψί και προσθέτουμε την μισή κρέμα από επάνω. 6. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα σαβαγιάρ και τέλος απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα. 7. Αφήνουμε το τιραμισού να κρυώσει, στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον. 8. Λίγο πριν το σερβίρισμα πασπαλίζουμε την επιφάνεια με κακάο.