Φέτες ψαριού με κρούστα μυρωδικών στο φούρνο
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Πλούσια σε πρωτεϊνη
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 4 φέτες μυλοκόπι (200-250 γρ. η καθεμία) ή άλλο λευκό ψάρι της αρεσκείας μας, φρέσκο ή κατεψυγμένο, όπως πέρκα, μπακαλιάρος, σφυρίδα κ.α.
- 3 κ. σ. μαϊντανός (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. μάραθος ή άνηθος (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. φύλλα δυόσμου (Για την κρούστα)
- 3 κ. σ. σχοινόπρασσο (Για την κρούστα)
- 2 κ. σ. δεντρολίβανο (Για την κρούστα)
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος) (Για την κρούστα)
- χυμός από 1/2-1 λεμόνι (Για την κρούστα)
- 150 ml ελαιόλαδο (Για την κρούστα)
- αλάτι (Για την κρούστα)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο (Για την κρούστα)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064307
7133875
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7133232
7064492
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα μυρωδικά με τα κρεμμυδάκια, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι μέχρι να γίνουν πολτός.Αδειάζουμε τον πολτό σε ένα μπολ και προσθέτουμε σιγά σιγά τη φρυγανιά ανακατεύοντας παράλληλα με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις φέτες ψαριού και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Απλώνουμε πάνω σε κάθε φέτα μια στρώση από το μείγμα της κρούστας πιέζοντας ελαφρώς με την παλάμη μας.Ψήνουμε τα ψάρια για περίπου 30 λεπτά και σερβίρουμε με σαλάτα ή βραστά λαχανικά.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Πλούσια σε πρωτεϊνη
Καθημερινές συνταγές
Βραδινό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064307
7133875
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7133232
7064492
Για δες 4 ακόμη προϊόντα