Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι
από Τίνα Webb

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
 - 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
 - 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
 - 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
 - 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
 - 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
 - 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
 - 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
 - 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
 - Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)
 
- 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
 - 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
 - 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
 - 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
 - 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
 - 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
 - 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
 - 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
 - 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
 - Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)
 
