Ας μαγειρέψουμε
Βράζουμε τα Fusili Cucina Bella σε άφθονο, αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε κατά μέρος (κρατάμε και περίπου 1 φλ. από το νερό που έβρασαν).
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο και το μισό μαϊντανό, για περίπου 1 λεπτό, μέχρι το σκόρδο να σκορπίσει το άρωμά του αλλά να μην ροδίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 3 - 4 λεπτά, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για 6 - 7 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και 1 κ.σ. από το νερό που αφήσαμε κατά μέρος από το βράσιμο των ζυμαρικών και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό. Ρίχνουμε στη σάλτσα τα στραγγισμένα ζυμαρικά με το υπόλοιπο νερό που αφήσαμε στην άκρη από το βράσιμό τους και ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό.
Τέλος, ρίχνουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό, την τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.