Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αμύγδαλο και την άχνη. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, τα ασπράδια, ανακατεύουμε και στο τέλος, ρίχνουμε το ροδόνερο. Τοποθετούμε το μείγμα σε μία στρογγυλή φόρμα του κέικ 18 εκ. αφού την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 40 λεπτά περίπου. Αν χρειαστεί ψήνουμε λίγο παραπάνω. Βγάζουμε από το φούρνο, ραντίζουμε με λίγο ροδόνερο και πασπαλίζουμε με άχνη.