Ας μαγειρέψουμε
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο γάλακτος Ροδάμι ΑΒ και τα 110 γρ. ζάχαρη άχνη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 15 - 20 λεπτά, μέχρι να φτιάξουμε μια τελείως λεία και αφράτη κρέμα (όσο περισσότερο χτυπήσουμε τα δύο αυτά υλικά, τόσο πιο αφράτοι και θρυπτοί θα γίνουν οι κουραμπιέδες μας).
Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα ξύσματα εσπεριδοειδών, χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, αλλά μειώνουμε την ταχύτητα.
Τέλος, ρίχνουμε το κονιάκ και τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C.
Με το μείγμα (που πρέπει να είναι πολύ αφράτο και εύπλαστο), πλάθουμε μικρούς κουραμπιέδες στρογγυλού σχήματος, με διάμετρο περίπου 3 εκατοστά τους οποίους τακτοποιούμε σε μεγάλο ταψί φούρνου, στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε τους κουραμπιέδες για 15 - 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν απαλά. Τους βγάζουμε από το φούρνο και τους αφήνουμε να κρυώσουν πλήρως, πριν τους καλύψουμε πολύ καλά με ζάχαρη άχνη.
Βάζουμε στρώσεις από τους κουραμπιέδες σε μεγάλη πιατέλα και πασπαλίζουμε γενναιόδωρα κάθε στρώση με άχνη.