Ας μαγειρέψουμε
Πλένετε και στεγνώνετε με ένα χαρτί κουζίνας το κρέας. Το αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει για λίγο όσο ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά. Το κόβετε με κοφτερό μαχαίρι ή με ηλεκτρικό σε φέτες φάρδους 5εκ. και πάχους 5χιλ. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ, μη μεταλλικό, 1 κουταλιά της σούπας κρασί, 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας, το ασπράδι του αβγού, το κορν φλάουρ και μισή κουταλιά του τσαγιού αλάτι. Προσθέτετε τις λωρίδες του κρέατος και τις αφήνετε να μαριναριστούν. Πλένετε το λάχανο και το στεγνώνετε καλά. Το κόβετε σε λωρίδες 7 εκ.μάκρους και 5εκ. φάρδους. Καθαρίζετε το σέλερι και τα κρεμμυδάκια και τα κόβετε σε λεπτές λωρίδες μήκους 10εκ. Ζεσταίνετε το σπορέλαιο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρετε τις πιπερίτσες μαζί με το πιπέρι Σετσουάν. Βγάζετε τα πιπέρια με προσοχή με τρυπητή κουτάλα και ρίχνετε στο καυτερό σπορέλαιο το λάχανο, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρετε για 1 λεπτό. Βγάζετε τα λαχανικά από το wok και τα κρατάτε στην άκρη. Ρίχνετε στο wok την πάστα φασολιών και το ζωμό κότας και τα βράζετε σε δυνατή φωτιά σκεπασμένα για λίγα λεπτά. Βάζετε πάλι τα λαχανικά στο wok και τα βράζετε σκεπασμένα για 2 λεπτά. Τα μεταφέρετε από το wok σε μια πιατέλα. Ρίχνετε το υπόλοιπο κρασί και τη σάλτσα σόγιας στο wok, χαμηλώνετε τη φωτιά και τη σιγοβράζετε. Βάζετε τις φέτες του κρέατος στο wok και τις μαγειρεύετε, μέσα τη σάλτσα και από τις δύο πλευρές γυρίζοντάς τις με ξύλινο πιρούνι. Τις βάζετε πάνω στα λαχανικά στην πιατέλα.Πασπαλίζετε το κρέας με πιπέρι Σετσουάν και με πιπερίτσες σε ροδέλες. Γαρνίρετε με φύλλα λάχανου, μαϊντανό, και ένα δυο λουλουδάκια σχηματισμένα από λεπτές λωρίδες καρότου.