Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα
από #MadeWithAB
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1200 g μοσχάρι ελιά
- 2 κρεμμύδια, κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ/σ τοματοπελτές
- 200 g τομάτες κονκασέ
- 300 ml ζωμός βοδινού
- 1/2 κ/γ ζάχαρη
- 1/2 κ/γ κύμινο
- 5 κόκκοι μπαχάρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 100 g πράσινες ελιές
- 150 κ/σ φέτα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ας μαγειρέψουμε
1. Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε ένα τηγάνι μαζί με 4 κ/σ ελαιόλαδο. 2. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε με υπόλοιπο ελαιόλαδο το μοσχάρι μέχρι να ροδίσει καλά. 3. Προσθέτουμε τα σωταρισμένα κρεμμύδια, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. 4. Προσθέτουμε τις τομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το ζωμό, το αλατοπίπερο. 5. Σιγοβράζουμε για 90’, αποσύρουμε και προσθέτουμε τη φέτα και τις ελιές. 6. Σερβίρουμε με ρύζι, ζυμαρικά ή πατάτες.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο