Μπέργκερ με το χοιρινό της γιορτής
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες
- 320 γρ. χοιρινό ψητό, που περίσσεψε
- 5 φλ. αγγουράκια πίκλες, ψιλοκομμένα
- 4 κ. σ. μουστάρδα με κόκκους
- 4 ψωμάκια για μπέργκερ
- 1 σακουλάκι ανάμεικτη σαλάτα λάχανο καρότο (250 γρ.)
- 4 κ. σ. μαγιονέζα
Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Ζεσταίνουμε στο φούρνο τα ψωμάκια και το ψητό χοιρινό. Στη συνέχεια κόβουμε το χοιρινό σε λωρίδες.
Αλείφουμε τα καπάκια των ψωμιών με μουστάρδα. Ανακατεύουμε την σαλάτα καρότο-λάχανο με την μαγιονέζα και τις πίκλες, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε την μισή στις 4 βάσεις των ψωμιών. Από πάνω μοιράζουμε τις λωρίδες χοιρινού.
Τέλος σκεπάζουμε με τα καπάκια ψωμιού και σερβίρουμε με την υπόλοιπη σαλάτα δίπλα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό,Βραδινό
Χειμώνας
Κυρίως πιάτο