Παέγια µε πολύχρωµες πιπεριές, ντοµατάκια και γαρίδες
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 400 g. γαρίδες, ολόκληρες
- 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού, λεπτοτριμμένο
- 1 μεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
- 60 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. κουρκουμά
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. γ. µαύρο πιπέρι
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 φλ. ρύζι καρολίνα, καλά πλυμμένο
- 10 μικρά ντοματίνια
- 1 φλ. πιπεριές πολύχρωμες, σε κύβους
- φρέσκα φύλλα βασιλικού, για το σερβίρισμα
- 4 φλ. ζωµό λαχανικών ή κοτόπουλου
- 400 g. γαρίδες, ολόκληρες
- 1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού, λεπτοτριμμένο
- 1 μεγάλο ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
- 60 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. κουρκουμά
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. γ. µαύρο πιπέρι
- 100 ml λευκό κρασί
- 2 φλ. ρύζι καρολίνα, καλά πλυμμένο
- 10 μικρά ντοματίνια
- 1 φλ. πιπεριές πολύχρωμες, σε κύβους
- φρέσκα φύλλα βασιλικού, για το σερβίρισμα
- 4 φλ. ζωµό λαχανικών ή κοτόπουλου