Ας μαγειρέψουμε
Ζητάτε από τον κρεοπώλη να χτυπήσει ένα - ένα τα παϊδάκια για να ανοίξουν σαν ροδέλες και να αφαιρέσει το κρέας που είναι κατά μήκος του κόκαλου. Έτσι θα πιάνονται πιο εύκολα τα παϊδάκια στο σερβίρισμα. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180oC. Χτυπάτε στο μπλέντερ τα υλικά της κρούστας και μεταφέρετε το μείγμα μέσα σε ένα μπολ. Αλείφετε τα παϊδάκια με μουστάρδα και τα περνάτε ένα-ένα από το μείγμα της κρούστας. Τα βάζετε μέσα σε ελαφρά λαδωμένο ταψί και τα ψήνετε για 20-25 λεπτά γυρίζοντάς τα για να μην αρπάξει η κρούστα. Χτυπάτε στο μπλέντερ την ρόκα με τον δυόσμο, τα μεταφέρετε σε ένα μπολ και προσθέτετε το γιαούρτι και το αλατοπίπερο και ανακατεύετε τη σάλτσα. Σερβίρετε τα παϊδάκια ζεστά και τα συνοδεύετε με τη δροσερή σάλτσα που ετοιμάσατε.