Πατατοσαλάτα με αβγά βραστά και κάππαρη
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πάσχα,Καθημερινές συνταγές,Γεύμα για Φοιτητές
Σαλάτα
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 κιλό πατάτα
- 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα
- 40 γρ. κάππαρη
- 120 ml ελαιόλαδο
- 6 κλαράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ. μπούκοβο γλυκό
- 1/2 κ. γ. μαυροκούκι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064162
7072308
7230502
7133882
Για δες 2 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια όσο είναι ζεστές. Τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε. Κόβουμε τα ασπράδια των αβγών σε κυβάκια και λιώνουμε τους κρόκους με το πιρούνι. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τις πατάτες και πασπαλίζουμε με την ρίγανη. Από πάνω βάζουμε τα ασπράδια, την κάππαρη, πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το μαυροκούκι, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Πάσχα,Καθημερινές συνταγές,Γεύμα για Φοιτητές
Μεσημεριανό,Βραδινό
Όλες οι εποχές
Σαλάτα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064162
7072308
7230502
7133882
Για δες 2 ακόμη προϊόντα