facebook-pixel
Ab logo
  • Πατατοσαλάτα
Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα

από Blender
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

4 μερίδες
  • 6 πατάτες
  • 20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • Αλάτι
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 συσκευασίες μοσχοκτάποδο σε φυτικό λάδι TRATA 100g
  • πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
  • 6 πατάτες
  • 20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • Αλάτι
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 συσκευασίες μοσχοκτάποδο σε φυτικό λάδι TRATA 100g
  • πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)

Ας μαγειρέψουμε

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες Μοσχοχτάποδo σε φυτικό λάδι TRATA. Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Νηστίσιμα
Μεσημεριανό
Άνοιξη
Απεριτίφ/Χωνευτικά

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Πατάτες Νάξου ΠΓΕ Συσκευασμένες
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7222810
  • Λεμόνια Συσκευασμένα Ελληνικά
    ~1 κιλ
    ~1,49€/kg
    ~€1,49
    7062945