Ας μαγειρέψουμε
1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το νερό, τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί η μαγιά. 2. Προσθέτουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αφήνουμε για 15’.3. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνουμε με το γάντζο σε μέτρια ταχύτητα για 5’. 4. Μεταφέρουμε το μίγμα σε λαδωμένο μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε 45’ να φουσκώσει.5. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τον κιμά ,το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο ώστε να καβουρδιστεί, προσθέτουμε το χυμό τομάτας, αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.6. Αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει και προσθέτουμε το αβγό χτυπημένο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε 150g κασέρι.7. Αλευρώνουμε τον πάγκο και ακουμπάμε επάνω το ζυμάρι και κόβουμε σε 6 κομμάτια.8. Ζυμώνουμε και δίνουμε στα ζυμάρια οβάλ σχήμα σαν βαρκούλες, τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί, αλείφουμε εσωτερικά με βούτυρο, γεμίζουμε με κιμά και τριμμένο κασέρι και τα αφήνουμε 20’.9. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC για 20‘, μαζί με το ταψί ψησίματος.10. Τοποθετούμε τα πεϊνιρλί επάνω στο δίσκο και ψήνουμε στις αντιστάσεις, στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου για 20’.