Πέτουλες Μεσσηνίας με μυζήθρα
από #MadeWithAB
Αβγά βραστά με εύκολη σάλτσα μουστάρδας
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακς

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 2 κ.σ μουστάρδα τύπου Ντιζόν
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.γ καυτό νερό
- 1 κ.γ ρίγανη
- 2 κ.γ μηλόξιδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 αβγά
- 4 ραπανάκια
- παξιμαδάκι σε μπουκιές
Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε 2 κ.σ. μουστάρδα τύπου Ντιζόν με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/3 κ.γ. ρίγανη, 1 κ.σ. καυτό νερό, 2 κ.γ. μηλόξιδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Βράζουμε 2 αβγά, τα ξεφλουδίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο κομμένα στα δύο. Πλένουμε και κόβουμε σε φετάκια 4-6 ραπανάκια, τα βάζουμε γύρω απ’ τα αβγά μαζί με παξιμαδάκια σε μπουκιές και περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Πρωινό
Όλες οι εποχές
Σνακς