Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε 2 κ.σ. μουστάρδα τύπου Ντιζόν με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/3 κ.γ. ρίγανη, 1 κ.σ. καυτό νερό, 2 κ.γ. μηλόξιδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Βράζουμε 2 αβγά, τα ξεφλουδίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο κομμένα στα δύο. Πλένουμε και κόβουμε σε φετάκια 4-6 ραπανάκια, τα βάζουμε γύρω απ’ τα αβγά μαζί με παξιμαδάκια σε μπουκιές και περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.