Ας μαγειρέψουμε
• Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα για 15 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά. Δυναμώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον κιμά και τη δάφνη και τον τσιγαρίζουμε, ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να ροδίσει και να αρχίσει να κολλάει στον πάτο της κατσαρόλας. Ρίχνουμε 1/2 φλ. νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σωθεί το υγρό. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε, αποσύρουμε και, όταν το μείγμα κρυώσει, ρίχνουμε τα αβγά και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. • Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί με διάμετρο 30-32 εκ., σκορπίζουμε το μισό μείγμα σπόρων και πάνω τους στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Πάνω στο φύλλο απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Κόβουμε τις άκρες των φύλλων που εξέχουν, τις γυρίζουμε προς τα μέσα και αλείφουμε την επιφάνεια με το χτυπημένο αβγό. Ραντίζουμε με λίγο νερό, σκορπίζουμε το υπόλοιπο μείγμα σπόρων και χαράζουμε την πίτα σε καρεδάκια. • Την ψήνουμε στους 180°C για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει όμορφα.