Σκορδαλιά με αμύγδαλα
από Σιμόνη Καφίρη

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 μεγάλο κεφάλι σκόρδο (ή κατά βούληση)
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα
- 3 φέτες ψωμιού χωρίς κόρα, μουσκεμένες και ελαφρά στειμμένες
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- μηλόξιδο
- 1 μεγάλο κεφάλι σκόρδο (ή κατά βούληση)
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα
- 3 φέτες ψωμιού χωρίς κόρα, μουσκεμένες και ελαφρά στειμμένες
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- μηλόξιδο