Τσιλίχουρδα Κέρκυρας
Από ένα πασχαλινό τραπέζι, δεν μπορεί να λείπει η μαγειρίτσα! Απόλαυσε την Τσιλιχούρδα, μία παραλλαγή της από την Κέρκυρα!

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 1 αρνίσιες συκωταριές αρνίσια συκωταριά
- 300 g εντεράκια
- 10 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 5 φρέσκα σκόρδα
- 2 ματσάκια άνηθος
- 1 ματσάκι μάραθος
- 1 ματσάκι δυόσμος
- 3 πράσα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας κόκκινο γλυκό πιπέρι
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι (για το σερβίρισμα)
- 1 αρνίσιες συκωταριές αρνίσια συκωταριά
- 300 g εντεράκια
- 10 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 5 φρέσκα σκόρδα
- 2 ματσάκια άνηθος
- 1 ματσάκι μάραθος
- 1 ματσάκι δυόσμος
- 3 πράσα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας κόκκινο γλυκό πιπέρι
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι (για το σερβίρισμα)