Here is Product Details Sticky Short Info
COOK AT HOME | Σάλτσα Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό 520g
520 γρ
€708/κιλ
520 γρ
€708/κιλ
€
3
68Το Cook at Home είναι μια επανάσταση στις σάλτσες μαγειρικής. Η κάθε συσκευασία περιέχει όλα τα σπουδαία και διαφορετικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, στις σωστές αναλογίες, για να μαγειρεύουμε σπουδαία πιάτα κάθε μέρα. Μαγειρεύουμε όπως συνήθως, αλλά χωρίς τη φασαρία της προετοιμασίας. Δοκιμάστε το. Δεν θα το πιστεύετε!
Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:
Πληροφορίες προϊόντος
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g |
Ενέργεια kj | 323kJ |
Ενέργεια kcal | 77kcal |
Συνολικά λιπαρά | 4,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0,6g |
Υδατάνθρακες | 7,4g |
Σάκχαρα | 6,3g |
Πρωτεΐνες | 1,8g |
Εδώδιμες ίνες | 1,3g |
Αλάτι | 1g |
Διατροφική αξία
Ανά | Ανά 100g |
Ενέργεια kj | 323kJ |
Ενέργεια kcal | 77kcal |
Συνολικά λιπαρά | 4,1g |
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 0,6g |
Υδατάνθρακες | 7,4g |
Σάκχαρα | 6,3g |
Πρωτεΐνες | 1,8g |
Εδώδιμες ίνες | 1,3g |
Αλάτι | 1g |
Συστατικά
Τομάτα, τοματοπολτός, κρεμμύδι, καρότο 6,5%, παρθένο ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί 4%, καστανή ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά (μαύρο πιπέρι, μπαχάρι), εκχύλισμα δάφνης και σέλινου. Πιθανώς να περιέχει ίχνη από γλουτένη, αυγά, σόγια, γάλα, καρπούς με κέλυφος, μουστάρδα, θειώδη και σπόρους σησαμιού.
Συστατικά
Τομάτα, τοματοπολτός, κρεμμύδι, καρότο 6,5%, παρθένο ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί 4%, καστανή ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά (μαύρο πιπέρι, μπαχάρι), εκχύλισμα δάφνης και σέλινου. Πιθανώς να περιέχει ίχνη από γλουτένη, αυγά, σόγια, γάλα, καρπούς με κέλυφος, μουστάρδα, θειώδη και σπόρους σησαμιού.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκιερό περιβάλλον. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες. 1. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περ. 5 λεπτά). 2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος, 2 φλυτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά. 3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περ. 2 ώρες όπως συνήθως. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκιερό περιβάλλον. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες. 1. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περ. 5 λεπτά). 2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος, 2 φλυτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά. 3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περ. 2 ώρες όπως συνήθως. Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Πληροφορίες προμηθευτή
Παράγεται από την ΠΡΟΒΥΛ Α.Ε. ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3, 57022, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 795730 www.cookathome.gr.
Πληροφορίες προμηθευτή
Παράγεται από την ΠΡΟΒΥΛ Α.Ε. ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3, 57022, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 795730 www.cookathome.gr.
Μερίδες ανά συσκευασία
8 Τεμάχια.
Μερίδες ανά συσκευασία
8 Τεμάχια.