ΠροσφορέςΝέο Πρόγραμμα Continuity
Προσφορές

Πρόγραμμα Συλλογής Κουπονιών MOODS

Η MOODS είναι μία εταιρία γεμάτη έμπνευση, που μετατρέπει τα καθημερινά γεύματα σε αξέχαστες στιγμές.

Τα πιάτα & ποτήρια MOODS είναι ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής. Με λιτές γραμμές, ανθεκτικά υλικά και διακριτικές λεπτομέρειες, προσδίδουν σε κάθε δείπνο μια αίσθηση πολυτέλειας. Είτε πρόκειται για μια καθημερινή μάζωξη, είτε για μια πιο επίσημη περίσταση. Μια όμορφη προσθήκη σε κάθε σπίτι!

Η συλλογή πιάτων της MOODS κατασκευάζεται από κεραμικά υλικά υψηλής ποιότητας και διατίθεται σε δύο αρμονικές αποχρώσεις: υπόλευκο και γκριζογάλανο. Είναι καλαίσθητα από μόνα τους, αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν εύκολα και με άλλα σκεύη! Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός, τα απλά σχήματα και η υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, προσδίδουν στη συλλογή αυτή κομψή εμφάνιση και αισθητική. Ο υψηλής ποιότητας και κομψός σχεδιασμός της συλλογής ποτηριών της MOODS θα προσδώσει σε κάθε ποτό μια πολυτελή αίσθηση.

Ανακάλυψε την αποκλειστική συλλογή

Η σειρά είναι ιδανική για όλες τις περιστάσεις: τις γιορτές, ένα ευχάριστο ραντεβού για δείπνο ή απλά τον χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Τόσο η συλλογή πιάτων όσο και η συλλογή ποτηριών, θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα και θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για όλα τα γεύματά σας. Η MOODS μετατρέπει την κατοικία σας σε σπιτικό για τα αγαπημένα πρόσωπα, την οικογένεια και τους φίλους.

MOODS για μοναδικές στιγμές.

Για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της MOODS μεταβείτε εδώ

 

Αποκτήστε έως τις 16/03/2022 τη αποκλειστική συλλογή πιάτων & ποτηριών MOODS σε προνομιακή τιμή, αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

  1. Για κάθε 10€ αγορών, παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι. Για παράδειγμα αν κάνετε αγορά 20€ δικαιούστε 2 κουπόνια, για αγορές 40€ δικαιούστε 4 κουπόνια κ.ο.κ. Τα κουπόνια τα κολλάτε στην καρτέλα που υπάρχει στο πάνω μέρος του εντύπου.
  2. Μόλις συγκεντρώσετε 10 κουπόνια μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά και να αποκτήσετε ένα από αυτά τα μοναδικά MOODS πιάτα & ποτήρια που θα βρείτε σε ειδικό σταντ του καταστήματος σε προνομιακή τιμή.
  3. Προμηθευτείτε άμεσα μία νέα καρτέλα κουπονιών από τα ταμεία για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας.
  4. Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.