Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών«Καλόγερος Νάξου», μοσχαράκι με μελιτζάνες και τυρί
Ab logo
  • «Καλόγερος Νάξου», μοσχαράκι με μελιτζάνες και τυρί

«Καλόγερος Νάξου», μοσχαράκι με μελιτζάνες και τυρί

από AB FOODSTORIES
Η Νάξος είναι ένα αύταρκες νησί, αφού παράγει νοστιμότατα κηπευτικά, έχει δικά της μοσχάρια και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα μοναδικά της τυριά. Ο καλόγερος Νάξου είναι ένα κλασικό παραδοσιακό φαγητό που συνδυάζει υπέροχα τα καλούδια του τόπου, το μοσχάρι με τη μελιτζάνα και τα περίφημα τυριά του νησιού.
«Καλόγερος Νάξου», μοσχαράκι με μελιτζάνες και τυρί
Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 90 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας «H ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» + έξτρα για τηγάνισμα και ράντισμα
  • 800 g μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους
  • 800 g φρέσκια ντομάτα «ΑΒ fresh to go», ψιλοκομμένη (για το μοσχάρι)
  • 300 g κρεμμύδια «ΑΒ fresh to go», ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο «ΑΒ fresh to go», κοπανισμένες
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 4 μπαχάρια, κοπανισμένα
  • 1 ματσάκι βασιλικός
  • 3 ντομάτες, σε φέτες
  • 5 μελιτζάνες φλάσκες «ΑΒ fresh to go»
  • 200 g γραβιέρα Νάξου
  • 200 g μυζήθρα Σουρωτή Κουρούπας «ΑΒ Επιλογή»
  • 90 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας «H ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» + έξτρα για τηγάνισμα και ράντισμα
  • 800 g μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους
  • 800 g φρέσκια ντομάτα «ΑΒ fresh to go», ψιλοκομμένη (για το μοσχάρι)
  • 300 g κρεμμύδια «ΑΒ fresh to go», ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο «ΑΒ fresh to go», κοπανισμένες
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 4 μπαχάρια, κοπανισμένα
  • 1 ματσάκι βασιλικός
  • 3 ντομάτες, σε φέτες
  • 5 μελιτζάνες φλάσκες «ΑΒ fresh to go»
  • 200 g γραβιέρα Νάξου
  • 200 g μυζήθρα Σουρωτή Κουρούπας «ΑΒ Επιλογή»