«Μπάλα» τυριού με ξηρούς καρπούς και σπιτικά κριτσίνια
από MADEWITHAB

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 30 μερίδες
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
 - πιπέρι
 - αλάτι
 - 300 g αλμυρά κράκερ
 - 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 - 1 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
 - 150 g γραβιέρα, τριμμένη
 - 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, ψιλοκομμένη
 - 300 g τυρί κρέμα
 - 1 φλ. φιστίκια αλατισμένα, χοντροσπασμένα
 - 2 φλ. αλεύρι, σε τρία ίσα μέρη (για τα κριτσίνια)
 - 1 φλ. αμύγδαλα αλατισμένα, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα
 - 150 g σουσάμι ή μαυροσούσαμο (για τα κριτσίνια)
 - 1 κ.γ. αλάτι (για τα κριτσίνια)
 - 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (για τα κριτσίνια)
 - 100 ml χλιαρό νερό (για τα κριτσίνια)
 - ελάχιστη ζάχαρη (για τα κριτσίνια)
 
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
 - πιπέρι
 - αλάτι
 - 300 g αλμυρά κράκερ
 - 1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 - 1 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
 - 150 g γραβιέρα, τριμμένη
 - 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, ψιλοκομμένη
 - 300 g τυρί κρέμα
 - 1 φλ. φιστίκια αλατισμένα, χοντροσπασμένα
 - 2 φλ. αλεύρι, σε τρία ίσα μέρη (για τα κριτσίνια)
 - 1 φλ. αμύγδαλα αλατισμένα, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα
 - 150 g σουσάμι ή μαυροσούσαμο (για τα κριτσίνια)
 - 1 κ.γ. αλάτι (για τα κριτσίνια)
 - 1 φακελάκι ξηρή μαγιά (για τα κριτσίνια)
 
