Αγριογούρουνο σαλμι
από Τίνα Webb

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- Αλάτι
- 3 φλιτζάνια τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί (για τη μαρινάτα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο γαρίφαλο (για τη μαρινάτα)
- 10 κόκκοι πιπεριού (για τη μαρινάτα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο μπαχάρι (για τη μαρινάτα)
- 2 φύλλα δάφνης (για τη μαρινάτα)
- 3 κλωναράκια μαϊντανό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (για τη μαρινάτα)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη μαρινάτα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μπουκιές
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο τύπου Κερκύρας
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 150 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
- μέτρια καρότα σε ροδέλες
- 1 μέτριο κρεμμύδι σε κομμάτια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού μαυροδάφνη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- 3 φλιτζάνια τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί (για τη μαρινάτα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο γαρίφαλο (για τη μαρινάτα)
- 10 κόκκοι πιπεριού (για τη μαρινάτα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο μπαχάρι (για τη μαρινάτα)
- 2 φύλλα δάφνης (για τη μαρινάτα)
- 3 κλωναράκια μαϊντανό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (για τη μαρινάτα)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη μαρινάτα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μπουκιές
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο τύπου Κερκύρας
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 150 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια