Ας μαγειρέψουμε
μέχρι να γίνουν σκόνη, τα αδειάζετε σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε με το λιωμένο βούτυρο Lurpak Soft μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμος. Ακουμπάτε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 4-5 εκ. πάνω σε ένα ταψί και απλώνετε στο εσωτερικό του το μείγμα του μπισκότου. Το πιέζετε με τα χέρια σας προς τα κάτω, να γίνει μια επίπεδη και συμπαγής βάση. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ºC και ψήνετε τη βάση για 10 λεπτά. Για την κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ, με το σύρμα, το Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα μαζί με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ. Μόλις μαλακώσει το τυρί, ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα έως ότου γίνει μία καλά ομοιογενοποιημένη κρέμα. Προσθέτετε έπειτα την Arla κρέμα γάλακτος και το ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε έως ότου ενσωματωθούν στο μείγμα. Αδειάζετε το μείγμα πάνω στην προψημένη βάση, το απλώνετε και ξαναβάζετε το γλυκό στο φούρνο, στους 190◦C. Ψήνετε για 35-40 λεπτά, έως ότου πάρει χρυσαφί χρώμα. Αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε με τη μαρμελάδα της αρεσκείας σας.