Παράλειψη
Τα προϊόντα μου
Λίστες
Σύνδεση ή εγγραφή
Καλώς ήρθες
Αποσύνδεση
Μεταφορά στο My AB
0
Μενού
Eshop
Προσφορές
Φυλλάδια
Summer Shop
Μόνο στα ΑΒ
Συνταγές
#allazoumesinithies
AB Plus
Καταστήματα
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Αμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού
Αμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά
13 μερίδες
320 γρ.
αμύγδαλα αλεσμένα πολύ ψιλά
300 γρ.
ζάχαρη άχνη
7 (χωριστά το ασπράδι)
αβγά
2 (βράζεται ολόκληρο, με τη φλούδα και αλέθεται)
πορτοκάλια
4 κουταλιές
της σούπας σιμιγδάλι
2 κουταλιές
του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζάνια
του τσαγιού νερό (για το σιρόπι)
3 κουταλιές
της σούπας βούτυρο
2 φλιτζάνια
του τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)
5 φλιτζάνια
του τσαγιού γάλα
6 κουταλιές
της σούπας κόρν φλάουρ
8 κουταλιές
της σούπας ζάχαρη (για την κρέμα)
2
αβγά χτυπημένα (για την κρέμα)
1 φλιτζάνι
του τσαγιού καβουρδισμένα αμύγδαλα (για την κρέμα)
1 φλούδα
λεμονιού
320 γρ.
αμύγδαλα αλεσμένα πολύ ψιλά
300 γρ.
ζάχαρη άχνη
7 (χωριστά το ασπράδι)
αβγά
2 (βράζεται ολόκληρο, με τη φλούδα και αλέθεται)
πορτοκάλια
4 κουταλιές
της σούπας σιμιγδάλι
2 κουταλιές
του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζάνια
του τσαγιού νερό (για το σιρόπι)
3 κουταλιές
της σούπας βούτυρο
2 φλιτζάνια
του τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)
5 φλιτζάνια
του τσαγιού γάλα
6 κουταλιές
της σούπας κόρν φλάουρ
8 κουταλιές
της σούπας ζάχαρη (για την κρέμα)
2
αβγά χτυπημένα (για την κρέμα)
1 φλιτζάνι
του τσαγιού καβουρδισμένα αμύγδαλα (για την κρέμα)
1 φλούδα
λεμονιού