Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΑμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού
Ab logo
  • Αμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού

Αμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού

από Μυρσίνη Λαμπράκη
Αμυγδαλόπιτα με κρέμα πορτοκαλιού
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
13 μερίδες
  • 320 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα πολύ ψιλά
  • 300 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 7 (χωριστά το ασπράδι) αβγά
  • 2 (βράζεται ολόκληρο, με τη φλούδα και αλέθεται) πορτοκάλια
  • 4 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι
  • 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό (για το σιρόπι)
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)
  • 5 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα
  • 6 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
  • 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για την κρέμα)
  • 2 αβγά χτυπημένα (για την κρέμα)
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού καβουρδισμένα αμύγδαλα (για την κρέμα)
  • 1 φλούδα λεμονιού
  • 320 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα πολύ ψιλά
  • 300 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 7 (χωριστά το ασπράδι) αβγά
  • 2 (βράζεται ολόκληρο, με τη φλούδα και αλέθεται) πορτοκάλια
  • 4 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι
  • 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό (για το σιρόπι)
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)
  • 5 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα
  • 6 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
  • 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για την κρέμα)
  • 2 αβγά χτυπημένα (για την κρέμα)
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού καβουρδισμένα αμύγδαλα (για την κρέμα)
  • 1 φλούδα λεμονιού