Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΑμυγδαλότουρτα πορτοκαλιού, με κρέμα αμυγδάλου
Ab logo
  • Αμυγδαλότουρτα πορτοκαλιού, με κρέμα αμυγδάλου

Αμυγδαλότουρτα πορτοκαλιού, με κρέμα αμυγδάλου

από Σιμόνη Καφίρη
Αμυγδαλότουρτα πορτοκαλιού, με κρέμα αμυγδάλου
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
9 μερίδες
  • 5 αβγά (για το παντεσπάνι)
  • 2 (ξύσμα) (για το παντεσπάνι) πορτοκάλια
  • 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη (για το παντεσπάνι)
  • 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα σε πούδρα (για το παντεσπάνι)
  • μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου (για το παντεσπάνι)
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
  • λίγο αλάτι
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 (χυμό και ξύσμα) (Για την κρέμα) πορτοκάλια
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (για την κρέμα)
  • μερικές σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου (για την κρέμα)
  • 1 κουτάλι κορν φλάουρ
  • 2 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
  • αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)
  • 1/4 φλιτζάνι βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
  • άχνη ζάχαρη
  • 5 αβγά (για το παντεσπάνι)
  • 2 (ξύσμα) (για το παντεσπάνι) πορτοκάλια
  • 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη (για το παντεσπάνι)
  • 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα σε πούδρα (για το παντεσπάνι)
  • μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου (για το παντεσπάνι)
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
  • λίγο αλάτι
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 (χυμό και ξύσμα) (Για την κρέμα) πορτοκάλια
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (για την κρέμα)
  • μερικές σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου (για την κρέμα)
  • 1 κουτάλι κορν φλάουρ
  • 2 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
  • αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)
  • 1/4 φλιτζάνι βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου