Παράλειψη
Τα προϊόντα μου
Λίστες
Σύνδεση ή εγγραφή
Καλώς ήρθες
Αποσύνδεση
Μεταφορά στο My AB
0
Μενού
Eshop
Προσφορές
Φυλλάδια
Healthy Corner
Μόνο στα ΑΒ
Συνταγές
#allazoumesinithies
AB Plus
Καταστήματα
Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών
Αμυγδαλότουρτα πορτοκαλιού, με κρέμα αμυγδάλου
Αμυγδαλότουρτα πορτοκαλιού, με κρέμα αμυγδάλου
από Σιμόνη Καφίρη
Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά
9 μερίδες
5
αβγά (για το παντεσπάνι)
2 (ξύσμα) (για το παντεσπάνι)
πορτοκάλια
2/3 φλιτζάνι
ζάχαρη (για το παντεσπάνι)
1/2 φλιτζάνι
αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα σε πούδρα (για το παντεσπάνι)
μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου (για το παντεσπάνι)
1/2 φλιτζάνι
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
λίγο αλάτι
250 γρ.
κρέμα γάλακτος
2 (χυμό και ξύσμα) (Για την κρέμα)
πορτοκάλια
1/2 φλιτζάνι
ζάχαρη (για την κρέμα)
μερικές σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου (για την κρέμα)
1 κουτάλι
κορν φλάουρ
2 κρόκοι
αβγών (για την κρέμα)
αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)
1/4 φλιτζάνι
βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
άχνη ζάχαρη
5
αβγά (για το παντεσπάνι)
2 (ξύσμα) (για το παντεσπάνι)
πορτοκάλια
2/3 φλιτζάνι
ζάχαρη (για το παντεσπάνι)
1/2 φλιτζάνι
αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα σε πούδρα (για το παντεσπάνι)
μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου (για το παντεσπάνι)
1/2 φλιτζάνι
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
λίγο αλάτι
250 γρ.
κρέμα γάλακτος
2 (χυμό και ξύσμα) (Για την κρέμα)
πορτοκάλια
1/2 φλιτζάνι
ζάχαρη (για την κρέμα)
μερικές σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου (για την κρέμα)
1 κουτάλι
κορν φλάουρ
2 κρόκοι
αβγών (για την κρέμα)
αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)
1/4 φλιτζάνι
βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
Δες περισσότερα