Αναποδογυρισμένη μηλόπιτα
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 4 μήλα κόκκινα σκληρά καθαρισμένα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2/3 φλιτζανιού σκούρα ζάχαρη (για τα μήλα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη κανέλα (για τα μήλα)
- 4 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο (για τα μήλα)
- 1,5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
- λίγο βούτυρο για το ταψί (για τα μήλα)
- 1 κουταλάκι γλυκού κοφτή σκόνη κανέλα
- 1 πρέζα σκόνη μοσχοκάρυδο
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 4 μήλα κόκκινα σκληρά καθαρισμένα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2/3 φλιτζανιού σκούρα ζάχαρη (για τα μήλα)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη κανέλα (για τα μήλα)
- 4 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο (για τα μήλα)
- 1,5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
- λίγο βούτυρο για το ταψί (για τα μήλα)
- 1 κουταλάκι γλυκού κοφτή σκόνη κανέλα
- 1 πρέζα σκόνη μοσχοκάρυδο
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι γάλα