Ανοιχτή Πίτα με σταφίδες
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
- Λίγο βούτυρο για την ταρτιέρα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- 1/2 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
- 2 κουταλιές σούπας χυμόλεμονιού
- 2 φλιτζάνια σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης ΑΒ
- 13 φλιτζάνια νερό
- 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη
- 1 κουταλάκι γλυκού κοφτή κανέλα
- 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
- Λίγο βούτυρο για την ταρτιέρα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- 1/2 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
- 2 κουταλιές σούπας χυμόλεμονιού
- 2 φλιτζάνια σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης ΑΒ
- 13 φλιτζάνια νερό
- 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη
- 1 κουταλάκι γλυκού κοφτή κανέλα