Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
από τη Food blogger Funky Cook
Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
- 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
- 20 g Νωπή μαγιά
- 180 ml Χλιαρό νερό
- 1 κουτ. γλυκού Μέλι
- 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
- 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
- 4 Αυγά
- 2 τμχ Αβοκάντο
- 5 τμχ Ντοματίνια
- 5 τμχ Baby Καρότα
- 1 τμχ Μοσχολέμονο
- Κόλιανδρο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
- 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
- 20 g Νωπή μαγιά
- 180 ml Χλιαρό νερό
- 1 κουτ. γλυκού Μέλι
- 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
- 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
- 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
- 4 Αυγά
- 2 τμχ Αβοκάντο
- 5 τμχ Ντοματίνια
- 5 τμχ Baby Καρότα
- 1 τμχ Μοσχολέμονο
- Κόλιανδρο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι