Ανοιξιάτικη Πάβλοβα
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 ασπράδι
- 2 κουταλάκια γλυκού λευκό κρασί
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- 400 ml. κρέμα γάλακτος
- 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. κρεμώδες τυρί
- 3 (το εσωτερικό) φρούτα του πάθους
- 300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση
- 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 ασπράδι
- 2 κουταλάκια γλυκού λευκό κρασί
- 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
- 400 ml. κρέμα γάλακτος
- 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. κρεμώδες τυρί
- 3 (το εσωτερικό) φρούτα του πάθους
- 300 γρ. φράουλες κομμένες στη μέση