Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΑτομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι
Ab logo
  • Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι

Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 250 ml νερό
  • 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 250 g. ζάχαρη
  • 250 ml χυμό λεμονιού
  • 2 ξύσμα από λεμόνι
  • 101 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 201 g. φύλλο κανταΐφι
  • 80 g. βούτυρο, λιωμένο
  • 20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 150 g. τυρί φέτα, τριμμένη
  • 450 g. ανθότυρο
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 250 ml νερό
  • 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 250 g. ζάχαρη
  • 250 ml χυμό λεμονιού
  • 2 ξύσμα από λεμόνι
  • 101 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 201 g. φύλλο κανταΐφι
  • 80 g. βούτυρο, λιωμένο
  • 20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 150 g. τυρί φέτα, τριμμένη
  • 450 g. ανθότυρο
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι