Burger με μπιφτέκι ψαριού
από Elena's cooking - Έλενα Σμπώκου

Εύκολη
>30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 400 γρ ψάρι κατεψυγμένο φιλέτο γλώσσας, αποψυγμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 6 φέτα ψωμί του τοστ, τριμμένες στο μούλτι
- 1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
- 1/4 κουτ. γλυκού ξερό κρεμμύδι
- 1/4 κουτ. γλυκού ξερό σκόρδο (προαιρετικά)
- Aλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά για το πανάρισμα
- Ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες (για το σερβίρισμα)
- 1 ντομάτα σε ροδέλες (για το σερβίρισμα)
- Φύλλο μαρουλιού ή iceberg (για το σερβίρισμα)
- Μαγιονέζα light (για το σερβίρισμα)
- Ψωμάκι για burger (για το σερβίρισμα)
- 400 γρ ψάρι κατεψυγμένο φιλέτο γλώσσας, αποψυγμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 6 φέτα ψωμί του τοστ, τριμμένες στο μούλτι
- 1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
- 1/4 κουτ. γλυκού ξερό κρεμμύδι
- 1/4 κουτ. γλυκού ξερό σκόρδο (προαιρετικά)
- Aλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά για το πανάρισμα
- Ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες (για το σερβίρισμα)
- 1 ντομάτα σε ροδέλες (για το σερβίρισμα)
- Φύλλο μαρουλιού ή iceberg (για το σερβίρισμα)
- Μαγιονέζα light (για το σερβίρισμα)
- Ψωμάκι για burger (για το σερβίρισμα)