Ας μαγειρέψουμε
Αναμειγνύουμε τους κρόκους αβγού με το αλάτι, το 1/3 του Pecorino και το γάλα. Τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο αφού τα έχουμε πρώτα κόψει. Παράλληλα μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε τους κρόκους αβγού και 2 κουταλιές της σούπας, από το νερό των ζυμαρικών. Τα ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το Pecorino, τη μέντα και τα ανακατεύουμε. Τα σερβίρουμε με πιπέρι.