Ας μαγειρέψουμε
Ξεφλουδίζουμε την κολοκύθα και τη μαγειρεύουμε σε λίγο νερό. Καρυκεύουμε με αλάτι, ψιλοκομμένο θρούμπι και ελαιόλαδο. Η σάλτσα θα πρέπει να έχει ουδέτερη γεύση. Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά κομμάτια και το ψήνουμε σε ένα ταψί για 3 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε το πράσο σε λεπτές λωρίδες, το προσθέτουμε και αυτό στο τηγάνι και το αφήνουμε για 1 ακόμη λεπτό. Βάζουμε μια άλλη κατσαρόλα με νερό στο μάτι και προσθέτουμε αλάτι. Βράζουμε τα Casarecce από ρεβίθια για 7 με 9 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τα Casarecce και τα αναμειγνύουμε με την κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας. Προσθέτουμε τις ελιές και τα ψητά λαχανικά. Τέλος, καρυκεύουμε με γλυκιά πάπρικα και τριμμένη παρμεζάνα. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε στο πιάτο μας.