Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 150 g σιμιγδάλι χοντρό
- 150 g σιμιγδάλι ψιλό
- 100 g ινδοκάρυδο
- 120 ml ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
- 50 g ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα στη μέση
- 200 g ζάχαρη
- 200 g μέλι
- 850 ml νερό
- 1 ξυλάκι κανέλα
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- 150 g σιμιγδάλι χοντρό
- 150 g σιμιγδάλι ψιλό
- 100 g ινδοκάρυδο
- 120 ml ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
- 50 g ασπρισμένα αμύγδαλα, κομμένα στη μέση
- 200 g ζάχαρη
- 200 g μέλι
- 850 ml νερό
- 1 ξυλάκι κανέλα
- Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη