Cheesecake με ανθότυρο και μέλι
από AB Food Stories

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 220 g καρυδόψιχα τριμμένη (για τη βάση)
- 50 g ζάχαρη (για τη βάση)
- 80 g βούτυρο αγελαδινό λιωμένο (για τη βάση)
- 1 πρέζα σκόνη κανέλα (για τη βάση) + λίγη έξτρα (για το σερβίρισμα)
- 1 πρέζα σκόνη μοσχοκάρυδο (για τη βάση)
- 50 g μέλι (για την κρέμα)
- 200 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή (για την κρέμα)
- 30 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)
- 5 g φύλλα ζελατίνης (για την κρέμα)
- 600 g ανθότυρο «ΑΒ Επιλογή» (για την κρέμα)
- χοντροσπασμένα καρύδια (για το σερβίρισμα)
- 220 g καρυδόψιχα τριμμένη (για τη βάση)
- 50 g ζάχαρη (για τη βάση)
- 80 g βούτυρο αγελαδινό λιωμένο (για τη βάση)
- 1 πρέζα σκόνη κανέλα (για τη βάση) + λίγη έξτρα (για το σερβίρισμα)
- 1 πρέζα σκόνη μοσχοκάρυδο (για τη βάση)
- 50 g μέλι (για την κρέμα)
- 200 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή (για την κρέμα)
- 30 g ζάχαρη άχνη (για την κρέμα)
- 5 g φύλλα ζελατίνης (για την κρέμα)
- 600 g ανθότυρο «ΑΒ Επιλογή» (για την κρέμα)
- χοντροσπασμένα καρύδια (για το σερβίρισμα)