Χειροποίητο τυρί φιστικιού Αιγίνης με ζελέ κράνμπερις και κράκερ λιναρόσπορου
από AB Foodstories

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης (ψίχα)
- 2 φλ. γάλα vegan, π.χ. φιστικιού Αιγίνης
- 4 κ.σ. πάστα miso
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 2 κ.σ. άγαρ-άγαρ σε σκόνη
- 1 κ.γ. βιολογική σκόνη matcha
- 2 φλ. αποξηραμένα κράνμπερις
- 4 φλ. νερό
- 1/2 φλ. ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (ή σιρόπι σφενδάμου)
- 1 κ.σ. άγαρ-άγαρ, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. βιολογική κανέλα Greenbay
- 1 φλ. λιναρόσπορος
- 2 φλ. νερό
- 1/2 κ.γ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων
- 2 κ.γ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. χυμός λεμονιού
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης (ψίχα)
- 2 φλ. γάλα vegan, π.χ. φιστικιού Αιγίνης
- 4 κ.σ. πάστα miso
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 2 κ.σ. άγαρ-άγαρ σε σκόνη
- 1 κ.γ. βιολογική σκόνη matcha
- 2 φλ. αποξηραμένα κράνμπερις
- 4 φλ. νερό
- 1/2 φλ. ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (ή σιρόπι σφενδάμου)
- 1 κ.σ. άγαρ-άγαρ, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. βιολογική κανέλα Greenbay
- 1 φλ. λιναρόσπορος
- 2 φλ. νερό