Χειροποίητο τυρί φιστικιού Αιγίνης με ζελέ κράνμπερις και κράκερ λιναρόσπορου
από AB Food Stories

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης (ψίχα)
 - 2 φλ. γάλα vegan, π.χ. φιστικιού Αιγίνης
 - 4 κ.σ. πάστα miso
 - 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
 - 1 κ.γ. αλάτι
 - 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
 - 2 κ.σ. άγαρ-άγαρ σε σκόνη
 - 1 κ.γ. βιολογική σκόνη matcha
 - 2 φλ. αποξηραμένα κράνμπερις
 - 4 φλ. νερό
 - 1/2 φλ. ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (ή σιρόπι σφενδάμου)
 - 1 κ.σ. άγαρ-άγαρ, σε σκόνη
 - 1/4 κ.γ. βιολογική κανέλα Greenbay
 - 1 φλ. λιναρόσπορος
 - 2 φλ. νερό
 - 1/2 κ.γ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων
 - 2 κ.γ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
 - 1 κ.γ. χυμός λεμονιού
 
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης (ψίχα)
 - 2 φλ. γάλα vegan, π.χ. φιστικιού Αιγίνης
 - 4 κ.σ. πάστα miso
 - 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
 - 1 κ.γ. αλάτι
 - 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
 - 2 κ.σ. άγαρ-άγαρ σε σκόνη
 - 1 κ.γ. βιολογική σκόνη matcha
 - 2 φλ. αποξηραμένα κράνμπερις
 - 4 φλ. νερό
 - 1/2 φλ. ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (ή σιρόπι σφενδάμου)
 - 1 κ.σ. άγαρ-άγαρ, σε σκόνη
 - 1/4 κ.γ. βιολογική κανέλα Greenbay
 - 1 φλ. λιναρόσπορος
 - 2 φλ. νερό
 
