Χοιρινό με Σέλινο, Στερεοελλαδίτικο
από Funky Cook
Η Food Blogger FUNKY COOK - Εύα Μονοχάρη προτείνει ένα εορταστικό μενού με γεύση Ελλάδας - κυρίως πιάτο το "Στερεοελλαδίτικο χοιρινό με Σέλινο". Χρόνια πολλά!

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1500 g χοιρινό για κατσαρόλα (για το κρέας)
- 1200 g σέλερι (για το κρέας)
- 1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
- 2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες (για το κρέας)
- 1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
- 100 ml ελαιόλαδο (για το κρέας)
- 3 κούπες νερό, ζεστό (για το κρέας)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
- αλάτι (για το κρέας)αλάτι (για το κρέας)
- 2 αβγά (για το αυγολέμονο)
- 1 λεμόνι, μεγάλο (για το αυγολέμονο)
- 1500 g χοιρινό για κατσαρόλα (για το κρέας)
- 1200 g σέλερι (για το κρέας)
- 1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
- 2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες (για το κρέας)
- 1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο (για το κρέας)
- 100 ml ελαιόλαδο (για το κρέας)
- 3 κούπες νερό, ζεστό (για το κρέας)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)
- αλάτι (για το κρέας)αλάτι (για το κρέας)
- 2 αβγά (για το αυγολέμονο)
- 1 λεμόνι, μεγάλο (για το αυγολέμονο)