Ας μαγειρέψουμε
1. Σε βαθύ και μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά. 2. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στο κρέας και το αλείφουμε με το τριμμένο σκόρδο. 3. Βάζουμε στο τηγάνι το κρέας για να ροδίσει 5’ από κάθε πλευρά. 4. Προσθέτουμε τα σταφύλια και σβήνουμε με το κρασί και το πετιμέζι. 5. Μειώνουμε την φωτιά στο μισό. 6. Μαγειρεύουμε το κρέας για 15’ ακόμα μέχρι να μαραθούν τα σταφύλια και να καραμελώσει η σάλτσα. 7. Πασπαλίζουμε το κρέας με φρέσκο θυμάρι σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.