Ας μαγειρέψουμε
• Χτυπάμε τους κρόκους με την μισή ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. • Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι και ρίχνουμε σιγά – σιγά την ζάχαρη, μέχρι να αποκτήσουμε μια γυαλιστερή μαρέγκα. • Ενώνουμε τα μίγματα με απαλές κινήσεις. Αδειάζουμε το μίγμα σε ρηχό ταψάκι 32x22 εκ. το οποίο το έχουμε καλύψει με χαρτί φούρνου και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20’. • Αναποδογυρίζουμε το παντεσπάνι σε χαρτί φούρνου και αφαιρούμε το χαρτί φούρνου στο οποίο ψήθηκε. • Ενώνουμε το τυρί κρέμα με την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και την άχνη με απαλές κινήσεις. Απλώνουμε στην επιφάνεια αφήνοντας κενό 2 εκ. γύρω – γύρω. • Πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού και με την βοήθεια της λαδόκολλας, ρολάρουμε το παντεσπάνι. Το παγώνουμε για 40’ περίπου. • Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και την αδειάζουμε στην κουβερτούρα ανακατεύοντας συνεχώς. Την αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί και έπειτα την απλώνουμε στον κορμό με μια σπάτουλα. • Με ένα πιρούνι κάνουμε γραμμές σε όλο το μήκος του κορμού και γαρνίρουμε με σπόρους ροδιού.