Χταποδομακαροναδα Φούρνου
από PESCANOVA

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 συσκευασία χταπόδι πλοκάμι PESCANOVA
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά καρέ
- 3 καρότα, τριμμένα
- 4 ώριμες ντομάτες, τριμμένς στον τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 3 φύλλα δάφνη
- 100 ml ελαιόλαδο
- 400 ml νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ σπαγγέτι νο 6
- 1 συσκευασία χταπόδι πλοκάμι PESCANOVA
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά καρέ
- 3 καρότα, τριμμένα
- 4 ώριμες ντομάτες, τριμμένς στον τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 3 φύλλα δάφνη
- 100 ml ελαιόλαδο
- 400 ml νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ σπαγγέτι νο 6