Χυλοπίτες µε σκορδάτο γιαούρτι και αρωµατικό βούτυρο δυόσµου µε µπούκοβο
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 g. φαρδιές χυλοπίτες Πηλίου
- 1 κ. γ. αλάτι
- 400 g. γιαούρτι
- 2 κ. γ. σκόρδο κονφί (σε βαζάκια)
- 20 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
- 100 g. βούτυρο, σε κύβους
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. γ. δυόσμο ξερό, τριμμένο
- 500 g. φαρδιές χυλοπίτες Πηλίου
- 1 κ. γ. αλάτι
- 400 g. γιαούρτι
- 2 κ. γ. σκόρδο κονφί (σε βαζάκια)
- 20 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
- 100 g. βούτυρο, σε κύβους
- 1 κ. γ. μπούκοβο
- 1 κ. γ. δυόσμο ξερό, τριμμένο